Dames knippen MK1

Voor deze workshop hoef je totaal geen knipervaring te hebben, we gaan stap voor stap 3 basis kniptechnieken behandelen en dat doe je op een oefenhoofd.

Dames knippen MK2

Dames knippen MK2 is het vervolg op MK1, je leert ook weer 3 basis kniptechnieken die je vervolgen kan gaan combineren waardoor je verschillende modellen kunt knippen.

Damesknippen MK3

Heb je de workshops dames knippen MK1 en 2 doorlopen dan ga je combinatie knip technieken toepassen op de geleerde basis technieken. Ook aan de orde komen effilatie technieken die gaat leert toepassen d.m.v. een feathermes om je coupe een zachter textuur te geven.

Dames Knippen MK4

Dames knippen MK4

Als je verschilende modellen kan knippen is het ook belangrijk om er een leuk model in te kunnen fohnen. Bij deze workshop leer je hoe je op de juiste manier de beste resultaten kunt bereiken.

Haarverven MK1

Welkom op onze website over haarverven, waar wij u meenemen in de wereld van kleur en stijl. Bij deze workshop komen aan de orde de uitgroei behandeling en het verven van de lengtes.

Haar verven MK1

Haarverven Pro MK2

Elke haarkleur heeft zijn eigen spectrum van tinten en nuances. Het vermogen om deze fijne variaties te begrijpen en te passen kan het verschil tussen een goed en een buitengewoon kleurresultaat waarnemen. In deze workshops over haarkleurnuances ga je dieper in op deze variaties om je klanten een unieke en gepersonaliseerde kleurervaring te bieden.

Opfriscursus

Voel je dat jouw kapperstechnieken en -kennis een opfrisbeurt nodig hebben? Wil je weer helemaal up-to-date zijn met de nieuwste trends en technieken in de kapperswereld? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Priveles

Bij Privéles bieden wij persoonlijke lessen aan voor iedereen die geïnteresseerd is in het kappersvak. Onze één-op-één lessen worden door ervaren en erkende kapper gegeven en zijn gericht op alle facetten van het kappersvak, behalve opsteken. Of je nou een beginner bent die de basis wil leren, of een professional die zijn/haar vaardigheden wil verbeteren, onze privélessen worden op maat gemaakt om aan jouw behoeften en niveau te voldoen. Wil jij een professionele kapper worden of gewoon wat meer leren over haarverzorging? Schrijf je in voor onze privélessen!

Mail ons