Heren knippen MK1 basis kniptechnieken

Welkom bij  heren knippen MK1 de basis kniptechnieken! In dit artikel zullen we je alles vertellen wat je moet weten om een professionele herenkapper te worden en de beste resultaten te behalen voor jouw klanten. Als herenkapper is het belangrijk om de juiste technieken te beheersen om verschillende kapsels voor mannen te kunnen creëren. De MK1 basis kniptechnieken vormen de fundamenten van herenknipwerk. Deze technieken zijn essentieel om strakke lijnen, en perfect uitgebalanceerde kapsels te creëren.

Heren knippen MK2 basistechnieken van het opscheren

Opscheren is een techniek waarbij de zijkanten en achterkant van het hoofd korter worden geschoren dan de bovenkant. Het resultaat is een duidelijk contrast tussen de verschillende lengtes haar. Deze techniek kan worden toegepast met behulp van tondeuses met verschillende opzetstukken om de gewenste lengte te bereiken.

Heren knippen MK3  professioneel/fohnen en  opscheren zonder opzetstukken

Welkom bij ons heren knippen MK3. In dit zullen we je leren hoe je op een professionele manier kunt opscheren zonder gebruik te maken van opzetstukken. Deze techniek wordt veel gebruikt door ervaren kappers en is ideaal voor mannen die een nette en stijlvolle look willen. Deze techniek vereist wat oefening en geduld, maar met de juiste instructies kun je al snel indrukwekkende resultaten behalen. Volg deze stappen om aan de slag te gaan:

Heren knippen MK4 alle hedendaagse kapsels knippen en fohnen naar de perfecte coupe.

Het leren knippen van herenkapsels, vooral moderne stijlen zoals de MK4, vereist een combinatie van vaardigheid, techniek en begrip van de huidige trends. Föhnen is ook een essentiële vaardigheid om de gewenste look en vorm te bereiken.

Fading technieken

Het vervagen, ook wel “fade” genoemd in de kapperswereld, nuttig naar een geleidelijke overgang van lang naar kort haar, deze techniek is erg populair in herenkapsels en wordt vaak gezien in diverse moderne en trendy stijlen. wij helpen je op weg naar een perfecte FADE.

Hairstylist heren

Het herenkappersvak is breed en omvat verschillende facetten en technieken. Als haarstylist in het herenvak zijn er verschillende vaardigheden en kennisgebieden waar je gedreven moet zijn om een ​​allround professional te zijn.

ONLINE Heren knippen MK1

Bij deze online workshop heren knippen de basis leer je de basistechnieken van het heren knippen, het afwerken van de contouren en het knippen van de pony. Deze workshop is het belangrijkste om je verder goed te kunnen ontwikkelen voor het vervolg van bijvoorbeeld het opscheren/faden. Deze workshop is in twee camera posities opgenomen en voorzien van duidelijk commentaar en vele closeups. Wat wil je nog meer heerlijk vanuit je eigen opgeving en op een tijd wanneer jij er tijd voor hebt. Super toch!

Mail ons