Ik zal me even voorstellen.

Mijn naam is Mike Nazir. Sinds 1979, toen ik slechts 16 jaar oud was, ben ik actief in het kappersvak. Hoewel ik oorspronkelijk een technische carrièrerichting overwoog, trok de wereld van haar en stijl me uiteindelijk meer aan.

Samen met mijn vrouw Monigue, hebben we in 1991 gekozen zelfstandig ondernemers te worden en hebben M&M Haarmode, opgericht, vandaar de naam M&M Haarmode. Door de jaren heen heb ik mijn expertise en passie voor het vak niet alleen in onze salon gedeeld, maar ook in het onderwijs. Zo heb ik gedurende 20 jaar lesgegeven bij verschillende gerenommeerde  kapperscholen.

In 2014 besloot ik een nieuwe uitdaging aan te gaan in mijn carrière, het organiseren van workshops in onze kapsalon. En ik kan met trots zeggen dat dit een enorm succes werd! Het delen van kennis en het bijbrengen van technieken aan enthousiaste deelnemers heeft me enorm veel voldoening gegeven.

Ik nodig je graag uit in onze salon om de combinatie van jarenlange ervaring en actuele trends te ervaren.

Tot snel bij Mike’s kappersopleidingen!.

Meer weten over Mike’s kappersopleidingen.

In 2014 begon ons avontuur met een duidelijke visie: kennis en vaardigheden delen op een toegankelijke en inspirerende manier. Wat ooit begon als een bescheiden initiatief om workshops te geven, heeft zich in de loop van de jaren getransformeerd tot een bloeiende onderneming.

Onze workshops, die zorgvuldig zijn samengesteld door experts uit de branche, hebben al meer dan honderden deelnemers mogen ontvangen. We zijn ervan overtuigd dat velen van hen na hun eerste ervaring bij ons terugkeren, op zoek naar verdere ontwikkeling en groei.

Door de jaren heen hebben we ons aanbod uitgebreid, ingewikkelde technieken en feedback van deelnemers om ons te blijven verbeteren. Onze aanpak is altijd persoonlijk en praktijkgericht geweest. Wij geloven dat leren in de praktijk het meest effectief is.

Maar wat ons echt duidelijk maakt, is een groep van gelijkgestemde individuen die een passie delen door het leren en verder te groeien. Onze cursisten en trainer vormen samen het kloppend hart van onze organisatie.

Terwijl we terugkijken naar onze prestaties sinds 2014, zijn we ook enthousiast over de toekomst. Met jullie vertrouwen en steun kijken we uit naar nog vele jaren van kennisoverdracht en plezier.

Met vriendelijke groet,

Mike

Mail ons