Diverse workshops

Naast het geven van complete kappersopleidingen geven we ook diverse workshops. Deze workshops variëren van korte tot langere modules en trainen jou in de vele onderdelen van het kappersvak.

Heren knippenMK2

Bij Heren knippen MK2 leer je opscheren van het haar. Een juiste aansluiting maken met het bovenhaar en zijpartijen en goede fades. (overloop)

Privéles

Wil je niet in groepsverband aan een workshop deelnemen? Wij bieden eventueel ook privélessen aan. Een workshop volgen en de volledige aandacht krijgen.

Opfriscursus

Deze opfriscursus is voor iedereen die enige tijd uit het kappersvak is geweest. Binnen enkele weken sta je weer zelfverzekerd achter je klant.

Haarverven MK1

Voor de workshop Haarverven MK1 kan iedereen zich inschrijven die totaal geen ervaring heeft. Leer de basis van het verven.

Geen tijd of zin om naar ons toe te komen om een workshop te volgen. Geen probleem want vanaf nu kan je het vanuit thuis volgen op een tijd wat voor jou het beste uitkomt. Wil je weten wat je leert bij deze online workshop kijk dan op de site bij heren knippen MK1. Alleen deze maand voor een introductie prijs van

            € 75,-

Mail ons